Нашите продукти за вас!
0.00лв

Протоколи

ПРОТОКОЛ 1000

 
ПРОТОКОЛ 1000 – в основата е да се вземат 3 капки активиран ММС всеки час, в продължение на 8 часа дневно, 3 седмици. Много хора обаче, не могат да вземат от началото толкова много и трябва да започнат с 2 или дори само 1 капка на час. Дозата се определя най-вече, от степента на сериозност на заболяването. При сериозни оплаквания, да се започне с 1 капка на час, или дори 1/2 капка; после да се увеличи дозата, ако чувствате че можете. Правилото е, ако капките ви карат да се чувствате по-зле – вземете по-малко, а ако състоянието ви се подобрява – увеличете съвсем малко следващата доза, но никога до повече от 3 капки на час.

Активиране на ММС:Прибавете една капка 50% разтвор на лимонена киселина, към всяка капка ММС в чашата, разбъркайте, изчакайте 20 секунди, добавете половин до една чаша вода или сок и изпийте сместа.
 
Да не се използва портокалов сок, сокове с добавен витамин С или аскорбинова киселина. Да не се използват и концентрирани сокове, към които трябва да се добавя вода. Най-добри са прясно изцедените сокове.
 
Ако не искате да правите по една доза всеки час, можете да направите осем дози сутрин и да държите разтвора в затворен съд за целия ден. Вземайте по една осма от него на час. Не се притеснявайте, че ММС може да действа повече часове от необходимото.
 
Внимание, това са важните указания, които обезателно трябва да спазвате: не бива да влошавате още повече настоящото си състояние с висока степен на гадене, болка или разстройство. Ако забележите някой от тези симптоми, вземайте по-малко ММС. По възможност не спирайте да го вземате, само намалете дозата. Минете от 2 на една капка всеки час. Ако вече вземате 1 капка, минете на половин, или дори ¼. Не си причинявайте разстройство, ако може да го избегнете, като вземате по-малко количество. Всички неприятни симптоми отнемат много енергия, което на свой ред, води до по-бавно възстановяване. В същото време, опитайте постепенно да увеличавате количеството, докато стигнете до 3 капки на час, но не повече. ДО ПЪЛНО ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ.
 
Ето как може да носите със себе си 8 часовата доза, вместо да се налага да я активирате всеки час.
Вземете еднолитрова бутилка (може и 500мл.), разграфете я на 8 равни части. Разбъркайте 24 капки ММС с 24 капки 50% лимонена к-на. Разбърквайте около 20 секунди. Напълнете бутилката с вода и ще имате 3 капки действащ ММС на всяка линия, за всеки час.

ЗАБЕЛЕЖКА: Тази бутилка действащ ММС издържа до 5 дни в хладилник. Установено е, че ако не влиза в контакт с патогени, хлорния диоксид не изчезва.

Подобрения към Протокол 1000 и 2000!
1) Използвайте 1 капка ДМСО, за всяка капка ММС. Добавете ДМСО, само след като реакцията на ММС и лимонената киселина е завършила (това са 20сек., ако използвате 50%-ов разтвор на лим. к-на). Дайте на сместа 3 минути да зъвърши, след добавянето на ДМСО. Разбира се, винаги разбърквайте сместа с леко поклащане на чашката. След това, прибавете водата или сока.
2) Второто подобрение идва, защото ние правим първото подобрение. Прибавянето на капките ДМСО, подобрява вкусът и прави приема по-лесен.

В случай, че вирусът е много упорит (каквито са изкуствените вируси, създадени в лаборатория и пръскани от самолети), увеличете първо часовете на прием от 8, на 12-15. След това, може да увеличите броят капки от 3, на 4-5 на доза. Но, дайте приоритет на броя часове!

Предварително приготвяне на 8 часова доза,  с добавяне на ДМСО!
Смесете в 1л. бутилка (може и 500мл.) 24 капки ММС с 24 капки 50% лимонена киселина, разбъркайте чрез разклащане и изчакайте 20 сек. Прибавете водата или сока. Сега вече, прибавете и същият брой капки ДМСО. Добавен по този начин, той няма да реагира и неутрализира хлорния диоксид.
Ако ДМСО е кристализирал, поставете го близо до радиатор или друг уред за отопление (но не и на пряк огън) и до няколко часа отново ще се втечни!

Актуализация към протокола за подобряване на вкуса на ММС!
В бутилка от 1 литър, активирайте 24 капки ММС, с 24 капки 50%-ов разтвор на лимонена киселина, разбъркайте чрез разклащане и изчакайте 20 сек. Напълнете бутилката с дестилирана вода (може изворна или минерална). Добавете 1/8 чаена лъжичка хлебна сода към сместа и разбъркайте добре. Това е pH (5.2 pH), който се абсорбира от тялото най-добре, с минимални странични ефекти.
Ако вкусът все още е неприятен, тогава добавете 1 капка ментово масло, на всеки 100-120мл. от разтвора, преди да изпиете дозата. Сместа ще се запази за около месец. При този вариант, е много по-добре да приготвите наведнъж целият разтвор, отколкото да се правят отделни дози. Оптималното pH е 5.2, но диапазонът от 5.0 - 5.5 трябва да е приемлив.
* Вместимостта (обемът) на "усреднена" чаена лъжичка е 5мл.
  1/8 чаена лъжичка е около 0.625мл.

*НОВО* ПРИЕМ НА ММС В КАПСУЛИ
При този начин на прием не се усещат вкуса и мириса на ММС, а те са проблем за доста хора. В таблицата е описано от кое по колко капки се слагат. Активацията на ММС е по стандартният начин, но количеството на водата е колкото разтворът да се стабилизира. При гълтането на капсулата пием още поне по 100мл. вода, за да има капсулата в какво да се разтвори.
Единственото което трябва да направим, е да си активираме дневната доза в малкото шишенце (предоставя се в комплекта) и на всеки час да си пълним, затваряме и изпиваме капсулката (ако е по протокол 2000, капсулите може да са 2 или 3). Носим с нас само 20мл. шишенце и 8 капсули. Опитайте и ще видите, че това е едно ново ниво на прием на ММС.
Важно: Никога не активирайте ММС в капсулата. Така газът се генерира в нея и при поглъщане може да се взриви в гърлото. Активирайте ММС предварително, в специално подготвеното за това шишенце, което се предлага в комплект с капсулите. 

 
 


ЦДС - Новият ММС1 - Инструкции
0.5мл. ЦДС (при концентрация 6000 ppm) се равнява на доза от 3 капки ММС. Отмерете нужното количество и разредете с вода (количеството е по желание). Добавете 3 капки ДМСО. Ако дозата ви е 0.5мл., прибавете 3 капки от него.
Приготвяне на 8 часова доза ЦДС
Отмерете 4мл. ЦДС (ако дозата ви е 0.5мл.) и долейте с 300-500мл. вода (ако ви драска на гърлото, разредете с още вода). Разграфете бутилката и отпивайте равно количество на всеки час. По възможност, съхранявайте бутилката ЦДС (концентрата, а не шишето с целодневната доза) в хладилник. При този протокол не е задължително, но ако се наложи (например - в случай на остър грип), можете  да увеличите дозировката но 1-2мл. на доза. 

Протоколи
 
Вашите отзиви