Нашите продукти за вас!
0.00лв

ЦДС - 250мл. CDS

ЦЕНА 45.00лв

Хлорният Диоксид е най-безопасният и високо селективен унищожител на ВСИЧКИ вируси и патогени.  Според Американската асоциация по аналитична химия е най-мощният дезинфектант и се използва от над 90 години.  УСПЕШНО ПРЕМАХВА ДОРИ КОРОНАВИРУСА според Проф. Андреас Калкер  ВИДЕО

Болница в Колумбия Сан Карлос Богота Hospital San Carlos успешно на 100% лекуват с хлорен диоксид пациенти от коронавирус ВИДЕО Най-новото видео от 21.05.2020г.  вижте ТУК 

ХЛОРЕН ДИОКСИД  е разтвор за пречистване на питейна вода                                                      ХЛОРЕН ДИОКСИД  ЦДС - CDS  250мл.е ново поколение ММС за пречистване на ВОДА        ЦДС - CDS   е комплект с подарък флакон от 50мл. + инструкция и спринцовка за отмерване. CDS (Chlorine Dioxide Solution)=CLO2 и е с концентрация-6000ppm.

КАКВО Е ХЛОРЕДН ДИОКСИД? Натиснете върху линка да чуете какво казва проф. Бояджиева:

Проф. Бояджиева:  ЦДС не лекува болести, а повлиява имунната система

Гледайте първият филм за хлорният диоксид от 2008г. ТУК

Преведени филми и видео на Български ТУК

Голямо количество НОВА информация за ЦДС от Dr Andreas Kalcker може да видите ТУК                         

Последите новин и видео  около коронавируса вижте ТУК   и  ТУК  испанско и английско аудио.  

Какво казват експертите за КОРОНАВИРУСА

Д-Р ДЖУДИ МИКОВИЧ ЛЕЖАЛА В ЗАТВОРА 5 години  И НЕЙНОТО ВАЖНО ИНТЕРВЮ ВИЖТЕ ТУК или ТУК

НАЙ-ПРЕМАХВАНАТА ЛЕКЦИЯ В ИНТЕРНЕТ ЗА ЦДС СЕ КАЗВА ЗАБРАНЕНОТО ЗДРАВЕ.               

АКО ИМАТЕ КЪСМЕТ Я ВИЖТЕ   ТУК

КАК ДЕЙСТВА ЦДС когато изпием 3-4 глъдки пречистена ВОДА. Вижте какво се случва в тялото ни -ТУК PDF формат

КАКВО Е ХЛОРЕДН ДИОКСИД? Хлорният диоксид е течно вещество с формула CLO2. Най-важните му употреби са пречистване на вода, хигиена на устната кухина и премахване патогени.         Хлорния диоксид е утвърден като средство за дезинфекция на питейна вода с европейския стандарт DIN ЕN 12671 и в Германия Стандарт DVGW-Arebeitsblatt-W291 и одобрен по БДС 2002 год.БДС EN 12671:2009 заменя и отменя БДС EN 12671:2002 на 2009-10-30 и Разрешително за пускане на пазара  от МИНИСТЕРСТВО НА ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО № 1436-1/10.12.2012 има многобройни световни патенти ТУК

Предлага се ЦДС в сайта от 500мл. за 65лв. За поръчка  натиснете:ТУК                                Стандартните бутилки на ЦДС са   HDPE  специален материал  за съхранение на всякакви химикали.     ЦДС(ХЛОРЕН ДИОКСИД) НЕ Е БЕЛИНА. вижте ТУК      Много интересна лекция за ЦДС-ММС: ТУК   Още интересни филми за ЦДС-хлорен диоксиД: ТУК

Как действа: www.cds-mms.com/mms.pdf  

Предимства на ЦДС - CDS  6000ppm
* ЦДС е готов да се използва веднага за пречистване на вода.
* Не е необходимо да смесваме и активираме няколко компонента.
* Спестяваме време, тъй като активацията изискваше такова.
* Няма други съставки - само чист хлорен диоксид, който всъщност ни трябва за пречистване на вода                                            

Способността на хлор диоксидът да унищожава почти всички познати патогени е известна повече от 70 години преди изследванията на Джим Хъмбъл. Неговият принос е , че открива и определя метод за ефективно и безопасно приемане на хлор диоксида от човека  за лекуване на болести .Джим Хъмбъл посвещава много от времето и силите си да патентова  метода си и да получи  официално признание,но не успява , защото той няма милионите на фармацевтичните компании. Разочарован  той решава да сподели своето откритие със света.Пише книги , публикува  указанията си в Интернет, обучава хора  как  да прилагат на практика  неговия метод , участва  активно и лично в спасяването на  хиляди човешки живота.Вече 11 години   MMS се използва  от милиони  хора по  света .   С първата  си книга Чудотворният минерален разтвор на 21-ви век (The Miracle Mineral Solution of the 21st Century ) печели милионна популярност в целия свят.Стотици хиляди хора следват указанията дадени в нея и спасяват своя живот и живота на хора около тях. В нея описва как е открил употребата на хлорният диоксид като алтернативно лечение за малария и на множество други заболявания, причинени от различни патогени  (патоген е всеки биологичен агент, причиняващ заболяване на приемника си - например  лошите бактерии, вирусите,  гъбичките, паразитите ,микробите,   всички болестотворни микроорганизми).
Втората книга на   Джим Хъмбъл „ The Master Mineral Solution of the Third Millennium – The chlorine dioxide Ion ” в електронния вариант е публикувана януари 2011г. В нея той пише :
.  Повече от един милион души само в САЩ  са вземали MMS.

• Стотици хора  го произвеждат  в домовете си и го предоставят на много други хора за пречистване на вода.

• Хиляди хора  го продават след закупуването му от производители.

• Повече от 3 милиона бутилки с ЦДС са били продадени в САЩ и други страни по данни до 2015г. без никой да се оплаче.

• Повече от 6 милиона души със здравословни проблеми в целия свят са използвали ЦДС.  Над 200 хиляди живота са били спасени.

• ЦДС  се произвежда в повечето европейски страни, както и в Южна Африка, Австралия, Канада, Мексико и разбира се в САЩ.(Джим Хъмбъл не произвежда и не продава ЦДС.

Имам продадени  над 60000 екземпляра от книгата си (на английски)” The Miracle Mineral Solution of the 21st Century „ до 2015 г. (Чудотворният минерален разтвор на 21-ви век). Повече от 6 милиона книги  безплатно  са били изтеглени от Итернет  до 2015г.  Тя е преведена на  немски, полски, испански, хърватски, литовски, украински, чешки, турски, френски, корейски , японски и руски  езици.        От немския превод на  книгата са продадени повече от 150000 копия до 2015г. Броят нараства лавинообразно всеки ден.

В Австралия, Канада, Италия, Нова Зеландия и Испания  правителствата са забранили продажбата на MMS, но това не  намалява продажбите му. Той просто се продава на черно. Държавите губят пари  , защото хората участващи в производството и продажбите на MMS  не плащат данъци. Тези правителства са склонни да лъжат, като изразяват становище противоречащо на известни химични теории и практики,докато много хора умират от липса на MMS.

В САЩ  всички лица, произвеждащи  MMS са  променили  етикета и MMS се продава вече като  химикал  за пречистване на питейна вода (което между впрочем прави много добре).(Хлорния диоксид е утвърден като средство за дезинфекция на питейна вода с европейския стандарт DIN ЕN 12671 бел. на преводача )Но въпреки че на бутилките MMS са били сложени етикети  с надпис "за пречистване на вода ", то съдържанието е същото и капките имат силата да убиват патогените   в организма. Много жалко, че правителствата по света започват да принуждават гражданите си да прибягват до незаконни практики, за да се чувстват добре.

Както хората се научат  колко важен е MMS  за  запазване на тяхното здраве и живот, те ще  започнат да искат от правителствата си да се откажат от приемане  на закони, които пречат на хората да имат свободен избор за здравето си."

 Клинични Изследвания на Хлорен Диоксид - тук

Контролирани клинични изследвания на хлорен диоксид, хлорит и хлорат в човека от Judith R. Lubbers,* Sudha Chauan,* and Joseph R. Bianchine*

 Отговор на Джим Хъмбъл до съобщението на FDA - тук

 Данните и регламенти на FDА доказват, че ММС наистина действа!   

 1. ЦДС-ММС ликвидира 95% от болестите


Проф. Бояджиева: ММС натриевият хлорит не лекува болести, а повлиява имунната система!

Популярност у нас добива лечението с ММС-натриев хлорит (NaClO2), наричан още Miracle Mineral Supplement - Чудотворният минерален разтвор. Това е по-слаб окислител от кислорода и не може да окислява здрави телесни клетки. Проф. Надка Бояджиева от Медицинския факултет на Медицинския университет в София разясни за "Хоризонт до обед": 

Интервенозната употреба на натриевия хлорит е патентована в Австралия, но не като лекарство. В Европа се използва за изчистване на вода и храни. Хлоритът убива много микроорганизми. Това е дезинфектант. Не бива обаче да преекспонираме употребата му при онкологични заболявания. Има очистващ ефект например при клизми и рак на червата и рак на женските полови органи. Различните видове рак обаче са различни по механизъм на лечение. Има приложение при рак на кожните заболявания. Това вещество не лекува болести, а повлиява имунната система. Знаем за странични ефекти като гадене и повръщане. Много хора имат силно проявена слабост. До този момент няма доказано пряко токсично действие върху нормалните клетки в организма.
"
Цялото интервю с проф. Бояджиева можете да чуете в звуковия файл.
http://bnr.bg/sites/horizont/Shows/Current/NeshtoPoveche/society/Bulgaria/Pages/2702%20MMS.aspx
 http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026#http://bnr.bg/Audio.aspx?lang=1026

Сърдечни благодарности на Професор Надка Бояджиева, за проявената обективност. Това е пример, за истински учен и лекар!    Да е жива и здрава!

Препооръките при онкозаболявания да пречистват питейна вода с ММС 2 натиснете ТУК
Предлага се ЦДС в сайта от 500мл. за 65лв. натиснете ТУК
Препоръчителен преглед на апаратите за диагностика и премахване на паразити:  натиснете ТУК

Важно!

Информацията на този сайт е с образователен характер и няма за цел да диагностицира, лекува или предотвратява което и да е заболяване, нито да замести лекарски съвет. С използването на този сайт Вие декларирате, че разбирате, че ние не носим отговорност за каквито и да е щети или загубисвързани с употребата на продукта. В случай, че страдате от някакво заболяване, моля обърнете се към лекар.Протоколи
 
Вашите отзиви