Нашите продукти за вас!
0.00лв

ММС 2

ЦЕНА 40.00лв

ММС 2 - е висококачествен Калциев Хипохлорит - 78% и попадайки във вода се превръща в Хипохлорна Киселина

Човешкото тяло произвежда високо ефективен антимикробен разтвор, наречен хипохлорна киселина, за да се бори с инфекцията. Белите кръвни клетки, освобождават този естествен оксидант, за да се бори с нахлуващите патогени.

Хипохлорната киселина, произведена от имунната система на човешкото тяло:

1. Реагира лесно, с многообразие от микробни подклетъчни съединения.
2. Пречи на техните метаболитни процеси.
                                                                                                     3. Убива отделната незащитена бактерия, в рамките на милисекунди.

 Когато нахлуващ патоген или инфекция застрашава човешката клетка, имунната система на организма реагира, унищожавайки патогена, преди той да навреди на клетката. Нахлуващите патогени, са погълнати от белите кръвни клетки, наречени неутрофили, чрез процес на фагоцитоза.

А. Когато рана разрушава човешката кожа, създава портал за нахлуването на вредни патогени в човешите клети.
Б. Неутрофилите, които са вид бели кръвни клетки, живеят в човешките кръвоносни съдове.
В. Когато патогените нахлуват в човешката клетка, неутрофилите пътуват до инфектираното място, за да унищожат нахлулите патогени. Първата стъпка в този процес е, поглъщането на патогена.
Д. След като неутрофилът напълно обгражда патогена, той произвежда окислител - хипохлорна киселина. Хипохлорната киселина е биоцид, което означава, че убива органични материали. Веднъж произведена от неутрофила, тя убива бактерията почти незабавно.
Препооръките при онкозаболявания е съчетание с  ЦДС  по протокол 2000 в линка: Прием на ММС2 по протокол 2000 от дясно търсете протоколи

ММС -2 от 60 капсули по 400мг.( висококачествен калциев хипохлорит 78%)

 Важно!

Информацията на този сайт е с образователен характер и няма за цел да диагностицира, лекува или предотвратява което и да е заболяване, нито да замести лекарски съвет. С използването на този сайт Вие декларирате, че разбирате, че ние не носим отговорност за каквито и да е щети или загубисвързани с употребата на продукта. В случай, че страдате от някакво заболяване, моля обърнете се към лекар.

Протоколи
 
Вашите отзиви